Horoszkópok

2017.05.11. 14:21

Napi horoszkóp - A Bikának ma igen sűrű, tevékeny napja lehet

A Mérleg elég fáradtnak érzi magát ma.

KOS (március 21.-április 20.) - Ma is tud praktikus munkákat végezni, gyorsabban elkészül ezekkel, mint ahogyan eltervezte, és marad még elég ideje, hogy egy kicsit a hobbijával foglalkozzon.

BIKA (április 21.-május 20.) - Igen sűrű, tevékeny napja lehet: a reggeli rohanást nem követi csitulás, az egész nap a sürgős ügyek jegyében telik. Ma nagyon fontos az időpontok, találkozók betartása.

IKREK (május 21.-június 21.) - Jó meglátásai lehetnek, de ahogy előadja ezeket, azzal igencsak megosztja az embereket maga körül. A vita hevessége talán ma jut forrpontjára. Este adódhat egy kis bosszúság.

RÁK (június 22.-július 22.) - Szokatlanul kritikus lehet, de elsősorban saját magával szemben kell gyakorolnia az elvárásait. Ne lepődjön meg azon, ha mások nem annyira értékelik a megjegyzéseit.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ami a mai nap teljesítményét illeti, elégedett lehet, ám a hosszú távú terveivel már nem áll ilyen jól. Este néhány dolgot tisztáznia kell, bár jobb lenne, ha sikerülne elkerülnie a konfrontációt.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ne viselkedjen kicsinyesen akkor sem, ha mások nem tudják azonnal ellátni a feladatukat. Ma türelmetlen lehet, nem- csak a munkahelyén, hanem a magánéletében is.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ma már elég fáradt lesz, örül, hogy közeledik a hétvége. Ma vállaljon kevesebbet, de dolgozzon akkurátusan. Ne aggódjon viszont olyan dolgokért, amelyeken nem tud változtatni.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Tele lesz energiával. Legyen óvatosabb a tetteiben, s főleg a szavaiban. A pletykálódás megbosszulja magát, mert előbb-utóbb visszahull fejére, amit más valakiről terjeszt.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Rendkívül erős lesz a motivá- ciója és nagyon erős a becsvágya. Ma feltétlenül be kell fejeznie valamit, látni akarja fáradozásai eredményét, ez hajtja előre önt. Sikerrel fog járni!

BAK (december 22.- január 20.) - A Hold a Nyilas jegyében jár, és ren-dezett viszonyokról gondoskodik. Valószínűleg ez a nap lesz az ön számára a hét legjobb napja, pont ezért mára kéne időzítenie a legfontosabb intéznivalókat!

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Nem ártana, ha egy kicsit szűkmarkúbban mérné a pénzt azoknak, akik csak kihasználják. Aki csak akkor keresi, mikor neki van szüksége önre, az nem igaz barátja.

HALAK (február 21.- március 20.) - Ön is csodálkozni fog, hogy egyszerre milyen kritikus lett. Nehezére esik lemondani valamiről. Szabaduljon meg azoktól a dolgoktól, amelyekre valójában nincs szüksége!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!