Horoszkópok

2017.02.15. 15:00

Napi horoszkóp - A Bika ne vitatkozzon feleslegesen!

Ezt üzenik mára a csillagok:

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Három bolygó van a Kos jegyében, többek között az Uránusz is. Ma tele van tetterővel és energiával: végre úgy érezheti, valamiképp a kezébe tudja venni a sorsát.

Bika (április 21.-május 20.) - Ne vitatkozzon feleslegesen! A legjobb védekezés a támadás, ezt a taktikát most mégis jobb lenne elkerülni! Ha tévedett valamiben, egyszerűen ismerje be, hogy nincs igaza.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Csalódás érheti egy fontos üggyel kapcsolatban. Ne fogja fel személyes kudarcnak a dolgot, valószínűleg nem is önön múlott a siker, a körülmények miatt alakult így a helyzet.

Rák (június 22.-július 22.) - Jobb, ha ma csak a legszükségesebb dolgokkal foglalkozik, és nem kezd új feladatokba. Hiába adja elő ugyanis a legjobb ötleteit, azokat mások mégis kétkedve fogadják.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Egy baráti meghívást kaphat estére: akármilyen fáradt is, ne utasítsa vissza! Ha minden szórakozásról lemond, akkor már csak a munka marad, pedig önnek is jár a kikapcsolódás!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Sok bizonytalanság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól csak elbizonytalanodhat. Valamit lépnie kell, hogy ne aggassza ennyi probléma!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A pénzügyek intézését jobb lenne egy másik napra halasztania. Ma a becsapás, avagy a figyelmetlenség veszélyét jelzik a csillagai. Az este romantikus hangulatot ígér!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Szokatlan tervekkel áll elő a főnöke, ami először el-lenállást vált ki önből. Azért mérsékelje az indulatait, és gondolja át alaposan magában a javaslatot.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ne engedje, hogy a munkahelyi pletykák befolyásolják önt a döntéseiben. Az igazságot más úton kell megtudnia, nem a folyosói híresztelésekből.

Bak (december 22.- január 20.) - Remekül érzi magát, a Hold a Skorpió jegyében kedvez önnek. Nem is nagyon kapkodja el a dolgait. Pedig valamire nagyon is oda kellene figyelnie, gondoljon a fontos határidőkre!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Szívügyekben ne döntsön ma, és ne tegyen elhamarkodott lépéseket, mert lehet, hogy rövidesen visszakozni kényszerülne Az pedig minden érintettnek fájdalmas lenne.

Halak (február 21.- március 20.) - Hiába minden aprólékos eltervezés, nem tudja azzal tölteni az idejét, amivel szerette volna. Rengeteg a teendője, és a főnökei utasításai szerint kell eljárnia. Legyen türelmes!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!