Horoszkópok

2017.01.30. 16:33

Napi horoszkóp - A Bika ma könnyen szétszórttá válhat

A Nyilas ma olyan elfoglaltságot talál, amiben kiélheti találékonyságát és szervezőképességét.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Nem ígérkezik könnyű napnak a mai: feszültségekkel, idegesítő helyzetekkel kell számolnia. Jusson eszébe, hogy minden az ön kezében van: maradjon vidám és optimista.

Bika (április 21.-május 20.) - Ma könnyen szétszórttá válhat, és így nehezebben jut egyről a kettőre. Ha rövid pihenőket tart munka közben, akkor a dolgai végére érhet, és estére feltöltődhet energiával.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Teljes lendülettel kezdheti a napot, gyorsan mindent el tud intézni. Kellő becsvággyal rendelkezik, épkézláb ötletek jutnak eszébe. Ha állást váltana, ma felfigyelhet egy hirdetésre!

Rák (június 22.-július 22.) - Ma minden apró kritika frusztrálni fogja. Nem kell túlzásokba esnie és még több munkát vállalnia emiatt. Haladjon lassabban, mert nem sokáig tart már ki az energiája.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Az egyik kollégája vagy barátja számára értékes tippeket tud adni. Ma a tervezésnek és a rendteremtésnek kedveznek a csillagok, és az este is kellemesnek ígérkezik.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Semmi nagy dolgot ne tegyen ma, ne írjon alá szerződéseket és ne vegyen drága dolgokat! Egy jó barátja segítséget kér öntől. Hallgassa meg és tegye meg, amire lehetősége van.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Készüljön fel rá, hogy egymás után jönnek a kellemetlen meglepetések és az apró bosszúságok. Próbálja egy kicsit lazán venni a dolgokat. Az estét töltse pihenéssel!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ne hagyja, hogy mások arassák le ön helyett a dicsőséget! Ha a háttérbe húzódik, akkor később bosszankodhat azon, miért a kollégája zsebelte be az elismeréseket.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma olyan elfoglaltságot talál, amiben kiélheti találékonyságát és szervezőképességét. Ha fáradozásait pénzzel kívánják jutalmazni, azt persze ne utasítsa vissza!

Bak (december 22.- január 20.) - Jó ötletei lesznek, és ezeket elő is tudja adni ott, ahol szükség van rájuk. Délután új feladatokkal kerül majd szembe, és ezeket bravúrosan meg is tudja oldani.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A hivatásában sikert sikerre halmozhat, a magánéletében viszont kudarcok is érhetik. Vigyázzon, hogy ne veszítse el a türelmét! Egy kisebb orvosi beavatkozásra is sor kerülhet ma.

Halak (február 21.- március 20.) - Ha kedve támad valami szokatlan dolgot kipróbálni, ne hagyja, hogy lebeszéljék erről! Most minden, amibe belefog, sikeres lesz. Ha párt keres, most könnyebb az ismerkedés.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!