Horoszkópok

2017.01.13. 16:33

Napi horoszkóp - A Bika ma bármihez is nyúl, szinte maguktól megoldódnak a problémái

A Mérleg hiába halogatná szívesen anyagi problémáit, muszáj szembenéznie velük.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Ha valamilyen újévi fogadalmat tett, éppen ideje lenne, hogy meg is valósítsa. Különösen az életmód-változtatással nem várhat már tovább, mert csak a lelkesedése csökken.

Bika (április 21.-május 20.) - Bármihez is nyúl, szinte maguktól megoldódnak a problémák. Pozitív gondolatai meglátszanak a kisugárzásán is, ma mindenkivel szót ért, még a nehéz helyzetekben is.

Ikrek (május 21.-június 21.) - A Szaturnusz áll a párkapcsolatok területén, és jelzi, hogy itt van megoldandó feladata. Talán nagy elhatározást tesznek, és az összeköltözés mellett döntenek a párjával. Itt is volt az ideje.

Rák (június 22-július 22.) - Képtelenség követni azt a tempót, amit ön diktál és amit másoktól is elvár. Meg kell értenie, hogy nem mindenkit hajt úgy a lel-kesedés, mint önt. Ne akarjon mindenkit irányítani.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Késlekedéssel indul a nap, emiatt egész délelőtt nagyon hajszolt lesz. Mire hazaér, a kedvese különleges meglepetéssel várja. Romantikus, érzelemben gazdag este vár önre.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma annyira jó kedve van, hogy képes szinte az összes problémájáról megfeledkezni. Egy sürgős ügy sajnos visszarántja a realitások talajára - cselekedjen határozottan!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Hiába halogatná szívesen, muszáj szembenéznie anyagi problémáival. Ha csak tologatja a csekkeket, az nem vezet semmi jóra, a végén még késedelmi díjat is kell fizetnie.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nemrég megismerkedett valakivel, aki most randevúra hívja. Csak akkor mondjon igent, ha úgy érzi, megbízható az illető. No meg, ha nem foglalt egyikőjük szíve sem

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ragyogó ötletei vannak, de még nem szabad elmondania senkinek. Ha kikotyogja a terveit, egy riválisa könnyen meghiúsíthatja törekvéseit. Sok múlik az időzítésen.

Bak (december 22.- január 20.) - Ön nem szereti, ha előírják, hogyan viselkedjen. A saját maga szabta törvényeknek engedelmeskedik, de néha a nehezére esik, hogy ennek következményeit elfogadja.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Bár ön szereti a luxust, legyen észnél, most nem szabad túl sok pénzt elherdálnia. A hónap második felében váratlan ki-adása lehet, úgyhogy inkább tartalékolnia kellene.

Halak (február 21.- március 20.) - Döntési helyzetekben csak az eszére hallgasson, mert az érzelmei tévútra vihetik. Ne hagyja magát kihasználni! Előfordulhat, hogy valaki túl sokat kér öntől - mondjon nemet!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!