Horoszkópok

2016.08.18. 14:49

Napi horoszkóp - A Bak ma nem lehet felületes!

A Szűz élvezni fogja a napot.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - A hét utolsó munkanapján lassabban fog haladni a feladataival, mint ahogy szeretné. Ennek talán az az oka, hogy fejben már teljesen máshol jár, pedig még muszáj koncentrálnia!

Bika (április 21.-május 20.) - Elég komoly inzultusok érik majd a nap folyamán, amiknek nem tudja a pontos okát. Csak tippelni tud, hogy miért ilyen hirtelenek önnel szemben. Valamit elfelejtett megcsinálni!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Most nem veszítheti el a fejét, meg kell őrizni a hidegvérét és nyugodtan kell döntenie. A hét utolsó munkanapja tartogatja most a legnagyobb kihívásokat. Meghatározó időszak ez!

Rák (június 22.-július 22.) - Kis bátorságra van csupán most szüksége, hogy elvállaljon egy olyan feladatot, amit a kollégái nem mertek. Nem véletlenül ódzkodtak tőle, nagy kihívás, de önnek tökéletes próba!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Sosem könnyű az elválás, pedig a mai nap folyamán sor kerülhet valamilyen elszakadásra. Abban a pillanatban rosszul érzi majd magát, de utána megkönnyebbül.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Élvezni fogja a napot, mert végre kicsit elszabadulhat és kirándulhat a barátaival. Felejtse el a munkát, a gondokat és úgy kipihenheti magát, mintha kicserélték volna!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Csupán egy apró bocsánatkérésre van szükség, hogy minden maradjon a régiben. Azonban ezt valakinek minél hamarabb meg kellene tennie. Legyen ön az!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Jön a hétvége és ön mintha teljes pánikban lenne, hogy nem fog ma végezni a tervezett feladatokkal. Erre elég nagy az esély, de még hétfőn is ráér befejezni azokat.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Fontos, hogy az ember ismerje a határait, és tudja, hogy mi a gyenge pontja. Jelen esetben tisztában kell lennie a gyengeségeivel is, hogy biztosan léphessen tovább.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem lehet felületes! Ha már elkezdett valamit, akkor fejezze is be! Még ha úgy érzi is, hogy győzelemre áll, a kegyelem-döfést be kell vinni az ellenfélnek.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A munkával szélsebesen halad majd, és már kora délután visszavonulót fújhat a munkahelyén. Valakinek ez viszont nem tetszik, és még pluszfeladatot adna.

Halak (február 21.- március 20.) - Meg kell ismernie a határait, hogy tudja, mi az, amit még elvállalhat, mi az, amihez már segítséget kellene kérnie. A mai nap tökéletes alkalmakat kínál majd erre!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!