Horoszkópok

2017.05.09. 13:31

Napi horoszkóp - Az Ikrek most kiállhat másokért

A Ráknak jobban kellene vigyáznia a pénzére!

KOS (március 21.-április 20.) - A Skorpió jegyében kiteljesedő telihold mágikus hatását érezheti ma! Olyan megérzései lehetnek, amik segítik eligazodni a nehéz helyzetekben. Ma minden könnyebben megy.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Skorpió jegyében áll, szemben az ön jegyével. Ez egy régi vita felelevenítését okozhatja, ám most esélyt kap arra, hogy végre pontot tegyen az ügy végére!

IKREK (május 21.-június 21.) - Most kiállhat másokért, segíthet nekik, megmutathatja, mit kell tenniük, anélkül, hogy kényszerítené őket bármire. A Merkúr már előre halad, nyugodtan belekezdhet mindenbe.

RÁK (június 22.-július 22.) - A pénzére jobban kellene vigyáznia, mert fennáll a veszélye annak, hogy többet ad ki, mint amennyit a költségvetése elbír. Persze nem csak önnek kell takarékoskodnia.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Végre elismerik a tehetségét. Ha eddig nem azzal foglalkozott, amihez igazán ért, akkor a mai nap ebben is fordulatot hozhat. Mérlegelje a lehetőségeket, és változtasson, amint lehet!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Pihenjen sokat, még akkor is, ha ön nem szeret ölbe tett kézzel ücsörögni. Értékes felismerései lehetnek, de csak akkor, ha hagy elég időt az elmélkedésre!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ma olyan javaslatokat tehet, amelyek helyességéről a többieket is meg tudja győzni. A párkapcsolati problémákat most tegye félre, ráér azokat később megoldani.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Az ön jegyében álló telihold miatt ma különösen jó érzékkel közelít a feladatokhoz. Ön mindig is jó emberismerettel bírt, de most mintha még inkább átlátná, ki, mit, miért tesz.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Jókedvű nap elébe néz, minden tennivalóját könnyedebben el tudja végezni. Délután vagy kora este menjen szórakozni a barátaival vagy kollégáival.

BAK (december 22.- január 20.) - Mozgásba jönnek ön körül a dolgok, végre tud előre lépni anélkül, hogy újabb akadályok adódnának. A Merkúr már előre halad, használja ki ön is ennek a lendületét. Az üzleti életben ma vállalhat egy kis kockázatot is!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Ma olyasmire lehet lehetősége, amire már régóta vágyott. Talán egy nem várt utazás képében jön el a nagy kaland, egy távoli helyre kaphat meghívást, vagy valamilyen álomüzlet adódhat.

HALAK (február 21.- március 20.) - Ma alkalma adódhat, hogy egy régi barátságot megerősítsen, hogy viszonozza valaki kedvességét. Ne sajnálja az időt és a pénzt. Most is busásan meg fog térülni a befektetése.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!