Hírek

2017.07.20. 11:54

Vizes vb Balatonfüreden: gazdagabb lett a város

A vizes világbajnokság csütörtöki balatonfüredi megmérettetését követően rövid sajtótájékoztatót tartottak a szervezők.

Horváth Gábor

A Kisfaludy színpadra Borsa Miklós, a Bp2017 Nkft. szóvivője, valamint Bóka István, Balatonfüred polgármestere állt fel.

Borsa Miklós köszöntet mondott a városnak a nagyszerű körülményekért, majd aktuális jegyinformációkat közölt. Megtudtuk, a nyílt vízi úszás utolsó versenynapjára, péntekre kaphatóak még belépők, ahogyan a budapesti események egy részére is, ugyanakkor már akadnak teltházas számok.

A mikrofonnal Borsa Miklós, mellette Bóka István
Fotó: Horváth Gábor

– A vizes vb a világ harmadik legnézettebb sporteseménye, nagy tisztesség ilyet rendezni. Még hátra van egy futam, de azt gondolom, értékelhetünk, az időjárás, a Balaton és a körülmények egyaránt ideálisak voltak. Ezt mondják a versenyzők és a szervezők – fogalmazott Bóka István, aki a vb-vel kapcsolatban megvalósult fejlesztéseket érintve kiemelte a kiépült WIFI-hálózatot, a mélygarázst, amelynek építése majd tovább folytatódik. A város egy közösségi teret álmodott a létesítmény tetejére. Ezek mellett egy 21. századi vasútállomással is gazdagodott a település - mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!