Hírek

2017.08.02. 19:41

Vidám falunap Borszörcsökön

Izgalmas programokkal várták a vendégeket a szombati falunapon – tájékoztatta lapunkat Modori László polgármester, aki Polgárdy Imrével, a megyei közgyűlés elnökével nyitotta meg a rendezvényt.

Penk Tímea

A Devecserben élő Boldizsár Zsolt festményeiből, és a farkasgyepűi Hanis Mihály fafaragásaiból kiállítást rendeztek a művelődési házban. Az alkotók elérzékenyülve hallgatták Ékes József korábbi országgyűlési képviselő elismerő szavait. A falunap vendégeit a kulturális és szórakoztató programokon kívül ebéd, egészségügyi mérések, lovaglás, lufibohóc, légvár, arcfestés, csillámtetoválás, íjászat a lövészetet várta. Demeter Zsuzsanna és Kis Dóra nosztalgia operettműsorral kedveskedett. Fellépett a Doba Jövőjéért Egyesület, a kolontári sváb táncosok, a devecseri Makovecz klub és Somlai Győző, valamint a Tapolcai Musical Színpad és a Bahar hastánccsoport. Az éjfélig tartó, jó hangulatú utcabálon a Magic Boys Együttes zenélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!