Hírek

2015.05.30. 15:44

Veszprémi dílert keres a kölni rendőrség

A kölni Bajnokok Ligája négyes döntőjét fura közjáték zavarta meg a háttérben. Kiderült, hogy egy veszprémi díler, nyolcvan darab, az eredetivel megtévesztésig hasonló jegyet adott el honfitársainak.

B. Virág Rita

Ráadásul a másolt belépőkkel sikerült bejutni a veszprémi szurkolóknak a kölni jegyellenőrző rendszeren is. A baj akkor kezdődött, amikor jónéhány drukkernek egy azon helyre szólt a jegye. A biztonságiak tettek rendet és végig az elődöntő alatt keresték azt a nyolcvan veszprémit, akik belépőt vettek a jegyűzértől. A hamis jeggyel bejutókat kikísérték a Lanxess Arénából, ők most a kinti kivetítőn nézhetik tovább a benti történéseket.

Úgy tudjuk, a rendőrök most Köln utcáin és a város környékén keresik a gyanúsítottat.

A Naplónak sikerült beszélnie több olyan szurkolóval, akik hamis jegyet vásároltak. A botrány kirobbanását követően az Európai Kézilabda Szövetség rendkívül gavallér módon viselkedett, hiszen, akiket a biztonságiak kiszűrtek, azoknak biztosítottak másik belépőt.

Egy a neve elhallgatását kérő káptalanfai férfi elmesélte, szeptember elején lett figyelmes az egyik ismerőse felhívására, aki azt ajánlotta, kijön Kölnbe a 2015-ös négyes döntőre belépőt venni és akinek szüksége van jegyre, az szóljon. A férfi ötször 142 euróért vásárolta a belépőket.

Egy békéscsabai nő azt mondta, 400 euróval rövidítette meg a jegyűzér, aki ráadásul egy olyan busszal utazott ki Kölnbe, amelyen több olyan szurkoló is tartózkodott, akinek adott a hamis tiketekből.

Egyelőre nem mindenkit sikerült beazonosítani azok közül, akik vettek a hamis jegyekből, hiszen a Final Four első napján több hely, szétszórtan üresen maradt. Csak a szerencsén múlt, hogy az eredeti helyek tulajdonosai ma nem jöttek el a meccsekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!