Veszprémben még a kukák is szépek lesznek – Ötleteket várnak!

2017. június 22., 11:56
komment
Veszprém – Az Európa Kulturális Fővárosa címre pályázó Veszprém ’Színezzük ki Veszprém utcáit!’ felhívással fordult a lakosokhoz.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

„Veszprém közüzemi szolgáltatója segítségeteket kéri a városi rendezvényeken kihelyezésre kerülő szemetes edények - polgári nevén Kukák - megszemélyesítéséhez, újraértelmezéséhez.” – áll a felhívásban.

Aki érez magában elég ambíciót, és művészi vénát, ne legyen rest jelentkezni, hátha éppen az ő alkotását ítélik „kukára valónak” – ami ebben a kontextusban elég nagy dicséret. A tervet egyébként egy 120 literes kukára kell vizionálni, megrajzolni, felskiccelni, megfesteni, aztán pedig elküldeni a blog@vkszrt.hu e-mail címre. Az ötletdömpingből kiválasztott terveket az ötletgazdának meg is kell valósítania, ehhez pedig a VKSZ minden szükséges tárgyi segítséget megad, és a nehéz „kukás-munkát” ajándékkal honorálják.

Már nincs sok ideje annak, aki részt szeretne venni a veszprémi gerilla-festészetben, ugyanis 2017. július 7-ig várják a lelkes kreatívkodók ötleteit. A veszprémi fesztiváldömping (Rozé, Rizling és Jazz Napok majd a VeszprémFest, a Veszprémi Utcazene Fesztivál és az AUER Hegedűfesztivál) előtt el kell készülnie az alkotásoknak, hiszen a szemetes-műalkotásokat ezeken az eseményeken fogják kiállítani.

Kukára fel, veszprémiek!

2017. június 22., 11:56

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...