Hírek

2017.08.07. 17:50

Érdemes alaposan felkészülni a Napló újabb állásbörzéjére

VESZPRÉM - Harmadik alkalommal rendezik meg a Napló-állásbörzét szeptember 27-én, szerdán a Veszprém Arénában. A szervezők várják a munkaadókat és a munkát keresőket is a kiállításra.

Molnár Sándor

A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen a régió legnagyobb munkáltatói jelen lesznek. Éppen ezért, azoknak a szezonális munkát végzőknek, akik éves állást szeretnének találni, már most javasolt felkészülni a börzére. Érdemes előre gondolkodni azon, hogy milyen munkakört keresnek.

Fel kell készülni egy rögtönzött állásinterjúra vagy elbeszélgetésre ott, a helyszínen, az arénában. Fontos, hogy hogyan öltözik fel, és hogy mit válaszol az álláskereső a feltett kérdésekre. Minél jobb benyomást kell nyújtania a munkát kínáló cég képviselői előtt, és jól megírt önéletrajzzal érdemes kilátogatni az eseményre. Lényeges az is, hogy tudja azt, mit akar az adott cégnél elérni - tanácsolja Ódor Péter, a kiállítás egyik szervezője.

A legutóbbi, március végi veszprémi börzén is sok álláskereső talált munkahelyet
Fotó: Pesthy Márton

A felkészülésben segítségül szolgál online felületünk, a veol.hu, ahová folyamatosan kerülnek fel a kiállító cégek ajánlatai, így már előre lehet tájékozódni egy-egy vállalkozás vagy vállalat álláskínálatáról és elvárásairól, illetve a juttatásokról és a lehetőségekről. A helyeket már elkezdték foglalni a rendezvényen kiállító cégek. A börze szeptember 27-én, szerdán délelőtt 10 órakor kezdődik majd a Veszprém Arénában.

A szervezők most is várják azokat a kis-, közép- és nagyvállalatokat, amelyek megoldást keresnek az őket érintő munkaerőhiányra.

Jelentkezni Ugray Adriánnál lehet a 06 (20)591-6996 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Mivel a kiállítói helyek korlátozott számban érhetőek el, ha nem akarnak lemaradni a munkaerő-toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!