Hírek

2017.03.27. 11:51

Várják az új határvadászokat Veszprém megyében

Megyei körkép – A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja megyeszerte személyes tájékoztatást ad a határvadász hivatással kapcsolatos feladatokról

Napló információ

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja megyeszerte személyes tájékoztatást ad a határvadász hivatással kapcsolatos feladatokról az alábbi helyszíneken és időpontokban: március 29-én szerdán 9 órától 16 óráig a veszprémi Arénában az állásbörzén, 14 óra 30 perctől 15 óra 45 percig Balatonfüreden a MÁV pályaudvaron.

Március 31-én pénteken 13 órától 14 óráig Pápán az autóbusz-pályaudvaron, 16 óra 45 perctől 18 óráig pedig Balatonfüreden a Szabadidő Központban várják az érdeklődőket.

Április 1-jén 10 órától 11 óráig Veszprémben a Betekints-völgyben megrendezésre kerülő Spartan Sprinten, 9 órától 16 óráig Tapolcán a tapolcai Expo rendezvényen tájékoztatnak a toborzók a felvételről és annak folyamatáról – közölte lapunkkal Kucsera Katalin rendőr zászlós, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!