Hírek

2017.07.19. 16:45

Épül a csapadékcsatorna a Kertvárosban - Forgalomelterelés!

VESZPRÉM Megkezdődtek a csapadékcsatorna-építési munkák a Kertvárosban. A gépkocsivezetők forgalomelterelésre számíthatnak.

Balla Emőke

A csatornaépítési munkálatok a Budapest úton a Jutasi úti körforgalom és a Kabay utca között megkezdődtek, és várhatóan legkésőbb augusztus közepéig tartanak. Az útszakasz teljes helyreállítása augusztus végére várható. Július 24-től a csatornaépítéssel érintett helyszín: Budapest út, Tulipán utca, Kabay utca, Mikszáth Kálmán utca.

A Budapest úton a városközpontból kifelé haladó sávot zárták le a Jutasi úti körforgalom és a Kabay utca között.

A forgalmat az Almádi és a Cholnoky úton keresztül Budapest irányába terelik el. A Budapest úti buszmegálló a munkálatok ideje alatt megszűnik. Az autóbusz-forgalom az Ady Endre és a Diófa utcán keresztül halad. A Kabay utcában a csatornaépítés július 24-től kezdődik teljes útlezárás mellett, behajtás csak az ingatlantulajdonosoknak engedélyezett. A Tulipán és a Mikszáth utcában az építés időszakos, illetve teljes útlezárás mellett történik.

Lead képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!