Vidám falunap Dobán örömteli bejelentéssel és fergeteges koncertekkel

2017. augusztus 06., 13:00 szerző: Penk Tímea fotós: Penk Tímea
komment
Aranyérmes ételekkel várták a falunap vendégeit szombaton, a díjakat Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára adta át.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Változatos programokat szervezett az önkormányzat, amelyre szerte az országból, sőt, külföldről is érkezetek vendégek. A rendezvényt a mindössze a hetedik osztályos Pusztai Mercédesz fellépése nyitotta meg, aki népszerű slágereket énekelt. Somlai Győző és Szücs György koncertje után fellépett a Dobai Asszonykórus, majd Jurina Beáta és Szilinyi Arnold mutatta be operett-előadását.

 

 

A nap háziasszonya, Hidasi Réka énekes műsora után bemutatkozott a Hangadók zenekar, amelynek vezetője, Pallagi Attila fogyatékossággal élő fiatalokból álló együttest menedzser. Ramasz László ajkai és környékbeli tagokból álló Platina Táncstúdiója után a Sopron Táncegyüttes lépett színpadra.

A gyerekeknek ugrálóvárral, arcfestéssel, rodeó bikával, népi fajátékokkal készültek a szervezők. Lapunk munkatársai kérdőívvel és ajándékokkal várták az olvasókat.

A rendezvény esti programjain díjazták a főzőverseny résztvevőit. Horváth Zoltán polgármester és Kovács Zoltán adta át az aranyérmes vadpörkölt, brassói aprópecsenye és pincepörkölt készítőinek a díjat. Papp Zoltán, Szabadi János, Varga Péter, valamint a dobai szanatórium dolgozóinak csapata vette át a nyereményt. Horváth Zoltán megköszönte a cicege és tócsi néven is ismert étel készítését, melyet Lendvai Jánosné egyházaskeszői polgármester vállalt magára a barátaival.

A falunapon Horváth Zoltán örömmel jelentette be, hogy sikeresen pályázott a település a kultúrház korszerűsítésére, így még egy intézmény megújulhat a községben. Kovács Zoltán megköszönte a meghívást. Örült, hogy együtt lehetett a vidám dobai falunap vendégeivel, és lapunknak elárulta, hogy néha ő is szívesen főz.

Az esten nagy sikert aratott Vikidál Gyula koncertje. A falunapot a helyi kötődésű Dinamit együttes koncertje zárta.

Penk Tímea

2017. augusztus 06., 13:00 szerző: Penk Tímea fotós: Penk Tímea

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...