Hírek

2016.05.24. 07:55

Vádemelés: prostitúcióhoz adta ki bérelt lakását

A Pápai Járási Ügyészség az épület rendelkezésre bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat egy 28 éves férfival szemben, aki pápai bérelt lakását prostituáltaknak adta ki, s ebből rendszeres jövedelemre tett szert.

A vádirat szerint az egyik Pápa környéki faluból származó elkövető 2015 februárjában vette bérbe a belvárosi lakást, majd abból a célból, hogy a lakást prostitúció céljára másnak rendelkezésére bocsássa, azt egy internetes oldalon meghirdette.

A férfi ezt követően – a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül – 2015 februárja és novembere között több prostituáltnak is rendelkezésére bocsátotta a lakást, ahhoz kulcsot adott nekik, a használatért pedig napi 9.000 forintot kért, melyet egy-két napi, illetve heti rendszerességgel vett át tőlük, így a cselekményével mintegy havi 130.000-150.000 forint jövedelemre tett szert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!