Hírek

2016.08.18. 20:25

Útlezárások az ünnepen

Balatonfüred, Veszprém, Herend, Tapolca, Ajka - Az augusztus huszadikai ünnepi rendezvények miatt az alábbi forgalomkorlátozásokra és útlezárásokra kell számítani, olvasható a rendőrség honlapján.

Napló-információ

Balatonfüred területén útlezárás lesz érvényben augusztus 19-én 20 órától 23 óráig Balatonfüreden a Blaha Lujza utcában a Zsigmond utca és Zákonyi Ferenc utca közötti szakaszon, emiatt a Kisfaludy utcában a forgalom kétirányú lesz. Útlezárásra kell számítani augusztus 20-án 10 óra 15 perctől 11 óra 30 percig az Ady Endre utca- Noszlopy Gáspár utca, a Kossuth Lajos utca-Csárda utca, valamint az Arácsi út-Malom-köz kereszteződésében, valamint az esti tűzijáték ideje alatt a Zákonyi Ferenc utca-Széchenyi tér és Jókai utca-Honvéd utca kereszteződésében

.

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén Veszprémben és Herenden kell forgalomkorlátozásra számítani az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények miatt. A Veszprémi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe a rendőrkapitányság illetékességi területén: Veszprém belvárosában augusztus 20-án 16 órától augusztus 21-én 1 óráig útlezárás lesz a Szabadság tér 15. számtól a Rákóczi Ferenc utcán, valamint forgalom elől elzárt terület lesz az Óváros tér és a Vár utca. Herenden a porcelánmanufaktúra parkolójában kézművesfesztivált rendeznek, emiatt a Kossuth utca 140. szám előtti útszakaszon félpályás útlezárás lesz augusztus 20-án 11 óra 10 perc és 11 óra 45 perc között.

Tapolcán a Köztársaság teret augusztus 21-én éjfélig lezárják.

Ajkán augusztus 20-án 21 óra 45 perctől a tűzijáték befejezéséig az alábbi területeken útlezárás lesz érvényben: a Deák utca-Rákóczi utca kereszteződésénél, le lesz zárva a Deák Ferenc utcát és a Szabadság teret összekötő névtelen utca, valamint a Deák Ferenc utca-Gyár utca kereszteződése. A járműforgalmat valamennyi helyszínen rendőrök és polgárőrök irányítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!