Hírek

2016.10.27. 15:14

Ünnepeljünk meghitten - forduljunk hozzájuk bizalommal!

Kiemelten és együtt figyelik a temetőket és környéküket a hétvégi ünnepeken, halottak napja és mindenszentek alkalmából a rendőrök, polgárőrök és a közterület-felügyelők, hangoztatta Gaál Csaba őrnagy a Veszprémi Rendőrkapitányság képviseletében csütörtökön a veszprémi Vámosi úti temetőnél.

Kovács Erika

- A cél az, hogy mindenki békében, nyugodtan, meghitt hangulatban tudja felkeresni a sírkerteket, tette hozzá Gaál Csaba, aki mások mellett Muraközy Erzsébet címzetes rendőr őrnaggyal, Tóth Jánossal, a városi temetőgondnokság vezetőjével,  Kovács Zoltán zászlós, körzeti megbízottal, Réfiné Wágner Beatrixszal, a polgármesteri hivatal közterület felügyeletének vezetőjével, Nagy Károly polgárőrrel együtt  kereste fel a Vámosi úti temetőt, ahol elmondták: a hosszú hétvégén szombattól kedd estig segítik a közlekedést,  irányítják a parkolást, ügyelnek a biztonságra  Veszprémben és a város közigazgatási területén is, de ez jellemzi majd az egész megyében is az ünnepeket. A rendőrök arra is utaltak, hogy az autóban senki ne hagyjon értékeket, és a sírokon sem, a járműveket zárják be. Kiemelték, közlekedésben  az is nagyon fontos, hogy észrevegyék a gyalogosokat az autósok, ezért élénk színű, úgynevezett láthatósági mellényt ajándékoztak több járókelőnek.

A rendőrök a biztonságról beszélgettek a járókelőkkel a temetők környékén
Fotó: rendőrség

Tóth János, a temetőgondnokság vezetője arról beszélt, hogy meghosszabbítják az ünnepi nyitva tartást, így aki távolról érkezik, az is fel tudja keresni szeretteit a temetőkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!