Hírek

2017.03.02. 18:50

Újságíró-stúdiót indít a Napló

Veszprém - Megfelelő érdeklődés esetén újságíró-stúdiót indít lapunk. A várhatóan március végén kezdődő és decemberben végződő, két féléves tanfolyam a legkorszerűbb újságírói alapismereteket nyújtja.

Napló-információ

Az érdeklődők tájékozódhatnak a legújabb online és digitális újságírás mibenlétéről, sajátosságairól, követelményeiről. Elsajátíthatják azt a vizuális ismeretkört és technikát, amely a mai információszerzési szokásokhoz igazodik, az ország és világ hírein túl azonnali helyi és regionális ismereteket nyújt az internet használóinak. A hallgatók emellett megismerkedhetnek a sajtó fontosabb műfajainak jellemzőivel, áttekintik a sajtótörténet főbb állomásait, a szakma etikai alapelveit. A stúdió résztvevői végigkísérhetik a Napló különböző platformokon történő teljes gyártási folyamatát, eközben elsajátíthatják a legkorszerűbb számítógépes lapkészítés alapelemeit, megjelenési lehetőséget kapnak az újságban.

A stúdió vizsgával zárul, a tanfolyamot eredményesen elvégzők a Napló szerkesztőségének bizonyítványát kapják.

A stúdióra elsősorban 16 év feletti, érettségi előtt álló középiskolások, felsőoktatási intézmények hallgatói, valamint érdeklődő, minimum érettségivel rendelkező felnőttek jelentkezését várjuk március 24-ig. További információ kérhető a Napló titkárságán, a (88)541-667-es telefonszámon vagy e-mailben: [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!