Hírek

2016.10.04. 11:20

Újrakezdték a devecseriek

Devecser – Kurdi Róbert arról számolt be, hogy bár nem volt egyszerű az újrakezdés, megelégedésükre szolgál az új lakókörnyezetük. A fiatalember párjával és három gyermekével lakik a lakóparkban, a szomszédjukba a szülei költöztek, mint ahogyan korábban is éltek.

Penk Tímea

- A házak megépülése után költöztünk ide. Nagyon örültünk az újnak, és előre tekintve gondolkodtunk – hangsúlyozta a fiatalember. Úgy tapasztalta, hogy a szülei korosztálya még képes volt a pozitív gondolkodásra, de az idősebbeknek, a hatvan éven felülieknek nehéz megszokni az új környezetet. Próbálnak segíteni nekik például a bevásárlásban, szükség esetén beviszik őket a belvárosba.


- Jó a légkör a lakóparkban, nyugodt, csendes hely, szeretünk itt lakni. A kisfiúnk már itt született, most három és fél éves – mondta Kurdi Róbert, aki sokat dolgozott azon, hogy kialakítsa a házuk szép udvarát. Mindent maga készített, a tavat, a kiülőt sütővel, és már a gyümölcsfa is terem.

Bodó Boglárka


- A lenti házból elbontott anyagból építettem mindent. A korábbi teraszunk kerítésének az elemeiből például a csúszda korlátját – számolt be a fiatalember, aki mostanra érzi úgy, hogy elkészültek az otthonunk kialakításával.Bodó Csaba szintén arról számolt be, hogy szeretnek az új lakóparkban élni a családjával. A kislányuk, a kétéves Boglárka már itt született.

- Szeretjük a nyugalmat, a játszóteret, nagyon elégedettek vagyunk a felújított városrészekkel – mondta a fiatalember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!