Hírek

2017.02.21. 10:14

Újabb kábítószer-kereskedők buktak le Ajkán - Videóval!

Ecstasy tablettákat, kokaint és többféle kábítószergyanús anyagot foglaltak le Ajkán a fővárosi rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2017. február 14-én házkutatást tartottak egy ajkai lakásnál, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakó 28 éves B. Szabolcs kábítószert árul.

A vizsgálatkor és autójának átkutatáskor 59 ecstasy tablettát, továbbá különféle kábítószergyanús anyagokat találtak (49 darabot tabletta, 18 millilitert folyadék és több, mint 1300 grammot növényi törmelék és por formájában.)

 

Később társa, a 34 éves ajkai Ü. Péter gépjárművét a rendőrök Veszprém külterületén megállították és annak ellenőrzésekor 7 tablettát, továbbá a budapesti lakásán tartott házkutatáskor 7 fehér port tartalmazó alufólia pakettet és összesen 37 gramm kábítószergyanús port, kristályt és növényi törmeléket, valamint 10 gramm kokaint találtak.

A két férfit a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására - írja a 8400.info.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!