Hírek

2015.05.31. 12:06

Tüzet oltottak a gyerekek

Veszprém - Összevesztek a gyerekek azon, hogy ki segítsen az oltáshoz szükséges vízsugár összeszerelésében Demeter Tamás főtörzsőrmesternek vasárnap délelőtt a katasztrófavédelem megyei igazgatóságán, ahol a tűzoltók gyereknap alkalmával bemutatták autóikat, eszközeiket, és a kicsik sok mindent ki is próbálhattak.

Kovács Erika

Debreczeny Botond legszívesebben szirénázó autókkal, leginkább tűzoltóval játszik otthon, emiatt már alig várta, hogy jöhessünk – jegyezték meg szülei Debreczeny Miklós, és Bidó Ágnes. A kisfiú magabiztosan fogta meg a vízsugár csapját, aztán ki sem adta kezéből, a többiek hiába próbálták elkérni tőle. Végső Barnabásnak édesapja, Végső Balázs segített abban, hogy beülhessen a tűzoltóautó volánja mögé, amit a gyermek boldogan, nagy ámulattal próbált megmozdítani. Csodálkozva állták körbe az apróságok az úgynevezett függőleges csúszókorlátot is, ahol a tűzoltók adott esetben pillanatok alatt megközelítik autóikat. A gyerekek egész nap „testközelből" ismerhetik meg a tűzoltók munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!