Hírek

2016.10.27. 16:39

Tüdőszűrő kisbuszban lopták el a pénztárcáját

Még aznap elfogtak a rendőrök egy 35 éves sümegi nőt, aki a gyanú szerint egy helyi lakos pénztárcáját lopta el, közölte a rendőrség.

Napló-információ

A nyomozás adatai alapján 2016. október 25-én 9 óra 30 perc körüli időben ismeretlen tettes eltulajdonította a sértett pénztárcáját, ami a kabátjában volt. A sértett a helyi kórház parkolójában álló, tüdőszűrő vizsgálatokat végző kisbuszban tette le kabátját, melyben benne voltak személyes iratai és több tízezer forint készpénz.

A bejelentést követően a rendőrök a gyors adatgyűjtés eredményeként egy órán belül igazoltatták a 35 éves sümegi nőt, akit előállítottak a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nő zsebéből előkerült az elvitt pénztárca, a sértett személyi okmányai és a készpénz is.

A 35 éves nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!