Hírek

2016.10.18. 09:52

Tragédia: elhunyt a megvert férfi

Várpalota, Veszprém - Társ tettesként elkövetett, halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat három férfival szemben a Veszprém Megyei Főügyészség, akik 2015. november végén – miután ittas állapotban távoztak az egyik várpalotai sörözőből – az utcán belekötöttek a szórakozóhelyen látott sértettbe, akit bántalmaztak, majd az eszméletlen állapotba került férfit magára hagyták.

Kovács Erika

A hideg járdán, segítség nélkül hagyott sértett a kihűlés következtében elhunyt, közölte a megyei főügyészség. 
Az ügyben korábban helyszíni riportban számoltunk be arról, hogy mi történhetett a fiatalemberrel, aki egy székesfehérvári programja után tért be a várpalotai szórakozóhelyre.

Vértócsa jelezte a verekedés nyomát a járdán

Többek között írtunk arról is, hogy halála nagyon megdöbbentette a várost, hogy a településen ilyen megtörténhetett. Ismerősei, barátai pedig azt mondták, rendes, jó családból származó, dolgos embernek ismerték, aki mindenkinek segített. A vádirat többek között kitért arra, hogy a sértettet utolérve, az egyik támadó őt tenyérrel arcon, nyakon ütötte, amitől a férfi elesett, majd mindhárman, a már földön fekvő férfit többször megrúgták.


Ebbe a várpalotai szórakozóhelybe ment be a férfi, ahol találkozott azokkal, akik később bántalmazták

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, horzsolásos, zúzódásos sérüléseket szenvedett, azonban eszméletét vesztette, az elkövetők pedig őt ebben az állapotában a hideg járdán hagyták. A férfit mintegy fél óra múlva járókelők találták meg, ők értesítették a mentőket, akik sokáig küzdöttek az életéért, de az illető később a veszprémi kórházban meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!