Hírek

2015.08.09. 13:32

Tömegverekedés Füreden? Frissítés: nyilatkozott a rendőrség

Veszprém - Információnk szerint tömegverekedés volt vasárnap hajnalban Balatonfüreden egy felkapott szórakozóhelynél, ahol két társaság vitája fajult el tettlegességig.

Napló-információ

Úgy tudjuk, a biztonsági őrt is megütötték.

Frissítés!

Balatonfüred egyik szórakozóhelyéhez 2015. augusztus 9-én hajnali négy óra körüli időben verekedés miatt kértek segítséget – közölte megkeresésünkre Frankó Marianna megyei rendőrségi szóvivő. A rendőri erők néhány percen belül a helyszínre értek és intézkedtek a jogsértőkkel szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján egy együtt ünneplő nagyobb társaság és a szórakozóhely néhány vendég között alakult ki szóváltás, amelyet tettlegesség követett. A verekedés következtében egy nő megsérült.

Összesen hét ember ellen indult ez idáig az ügyben rendőri eljárás, közülük ötöt előállítottak. Az ügyben a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Az eset körülményeinek tisztázása az elrendelt büntetőeljárás feladta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!