Hírek

2017.07.14. 20:47

Az idei VeszprémFest legnagyobb sztárvendége Tom Jones, a veszprémi Arénában

VESZPRÉM - Az idei VeszprémFest legnagyobb sztárvendége, Tom Jones lépett fel a Veszprém Arénában pénteken este.

Balla Emőke

Sir Tom Jones igazi élő legenda, azon kevés zenei elő-adók egyike, akik a modern popzene hajnalán kezdték meg a pályájukat, és a mai napig fontos lemezekkel és fellépésekkel folytatják pályafutásukat.

A brit énekes magával ragadó előadása zenei korszakokon és műfajokon ível át, nincs tekintettel a társadalmi különbségekre, fiataloknak és időseknek, férfiaknak és nőknek, a mainstream és a rétegzene rajongóinak egyaránt szól. Sir Tom Jones esetében mindig is a dal ereje és a hang ereje számított.

Tom Jones
Fotó: Melczer Zsolt

Sir Tomes Jonesnak a VeszprémFest keretében tartott koncertjét már kezdetben nagy érdeklődés kísérte, éppen ezért a szervezők azt eredetileg is a Veszprém Arénába tervezték.

A jegyek már hetekkel ezelőtt elfogytak, a walesi sztárt telt ház fogadta, a nézők zsúfolásig megtöltötték az arénát. Az előadó zenekarával együtt lépett fel, a közönség nagy örömére legismertebb slágereit játszotta lendülettel.

Az ünnepelt világsztárnak Veszprémben is nagy sikere volt, a közönség ovációval fogadta őt.

A cikk folytatása itt olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!