Hírek

2016.09.23. 12:11

Többszázezer forintot csalt ki a nő

Tihany, Balatonfüred-A Balatonfüredi Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozás ismeretlen tettes ellen, közölte a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személyazonosságú nő 2016. április 29-én a délelőtti órákban megjelent a Tihany, I. András téren, ahol a sértettől különféle ürüggyel nagyobb összegű készpénzt kért kölcsön, amit még további négy különböző időpontban megismételt.

Fotó: police.hu

Az elkövető körülbelül 30-40 év körüli, vékony testalkatú, 165-170 cm magas, világos vöröses- barna középhosszú hajú nő, akinek első fogai szabálytalanok. A bűncselekmény elkövetésekor világos színű, hosszított felsőt, sötét színű nadrágot, rózsaszínű cipőt viselt.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Balatonfüredi Rendőrkapitányság 06-87/482-287 központi számán, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán. A bejelentő kilétét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!