Hírek

2016.05.30. 15:46

Több tucat veszprémi drukker rekedt Düsseldorfban is!

A kölni reptér lezárása miatt és a Németországban tomboló ítéletidő miatt dél óta minden járatot töröltek Düsseldorfból Budapestre, így több tucat veszprémi drukker ragadt ezen a reptéren.

B. Virág Rita

Nagyon sokan nem Kölnből, hanem Düssledorfból indultak volna haza Mayarországra a férfi kézilabda Final Fourról. A check in pultnál azonban sokakat, így a veol.hu tudósítóját is, kellemetlen meglepetés érte. Az ott dolgozók azt közölték, ítéletidő tombol Németországban, rengeteg járatot törölni kellett, a Budapestre tartókat is. Egy információs pulthoz küldték az embereket, ahol új jegyeket foglalhatnak maguknak. Azonban itt három órás várakozás vár mindenkire.

A düsseldorfi reptéren is pirosmezes szurkolókkal találkoztunk Fotó: a szerző

A sorban és a düsseldorfi reptér szinte minden szegletében magyarokkal találkozni. Az egyik csoport lapunknak elmondta, délelőtt tizenegy óra óta várakoznak, mások, a magyar szenior férfi kézilabda válogatott tagjai csak délután három óta próbálnak információhoz jutni.

Egyelőre senki sem tudja, mikor indítanak újabb járatokat Budapestre, vagy Bécsbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!