Hírek

2016.09.24. 12:23

Több százezer forinttal károsította meg a főbérlőjét

Pápa - Három aranygyűrűt, 1500 eurót és több százezer forintot lopott el főbérlőjétől egy pápai férfi. A rendőrök vádemelési javaslattal zárták le az ellene folytatott nyomozást.

Polgár Tibor

A rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves R. G. 2016 februárjától albérlőként lakott egy ismerőse házában. A férfi május 7-én bement az ingatlan tulajdonosának a szobájába, ahonnét több százezer forint értékben készpénzt, valutát és ékszereket lopott el egy fémdobozból - tájékoztatott a Pápai Rendőrkapitányság. A nyomozás során a pápai rendőrök mindhárom ékszert megtalálták és lefoglalták egy helyi zálogházban, viszont a készpénznek és az 1500 eurónak nem bukkantak a nyomára. R. G. a gyanúsítottkénti kihallgatásán elárulta, hogy a pénz nagy részét a barátnőjének adta, a többit pedig elköltötte. A gyanúsított ellen a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a napokban vádemelési javaslattal zárták le a rendőrök, majd az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!