Hírek

2015.07.30. 08:07

Több mint százszor hívta fel egy nap a várpalotai zaklató

Egy zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás zárult le a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

Egy várpalotai nő azért tett feljelentést 2015 májusában, mert korábbi ismerőse 2015 januártól kezdődően kisebb-nagyobb szünetekkel telefonon rendszeresen zaklatta telefonhívásaival.

Az eljárás során megállapították, hogy a nő egy garázs eladása kapcsán adta meg telefonszámát a helyi lapban, amit az 52 éves szintén várpalotai T. József felhívott, majd megismerve korábbi ismerőse hangját rendszeresen felhívta a sértettet. Volt olyan nap, amikor a férfi 119 alkalommal csörgette meg a sértett telefonját, aki a hívásokat már nem fogadta, de ellene tenni nem tudott, életvitelében zavarta.

A férfi ellen zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!