Hírek

2015.07.26. 10:54

Több ezren voltak kíváncsiak az Anna-bál szépeinek bemutatkozására

Így mutatkozott be és sétakocsikázott az idei Anna-bál szépe és udvarhölgyei vasárnap Balatonfüreden. Galéria.

Prevics Éva

Több ezer ember kísérte figyelemmel a szombaton megválasztott Anna-bál szépének és udvarhölgyeinek bemutatkozását a balatonfüredi Kisfaludy-színpadnál a parton. A nézelődők csodálták és fotózták a szépségeket, miközben ők arról beszéltek a színpadon, hogy milyen élmény volt számukra a bál.

A balatonfüredi Boór Bettina a 190. Anna-bál szépe, a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola diákja azt mondta: meglepődött az eredményen, de nagyon boldog. Úgy fogalmazott: hihetetlen élmény volt számára a bál, ahol sok szép lány volt, így nem is igazán érezte esélyesnek magát, bár az este folyamán sok bókot kapott.

Az első udvarhölgy a balatonfüredi Barna Dorina elmondta: annak ellenére nagyon jól érezte magát a bálon, hogy a bevonulást elmosta az eső. A veszprémi Lovassy László Gimnázium matematika szakos tanulója szüleivel és baráti társasággal érkezett a programra. A lány elmondta: szülei megígérték neki, hogy 16 éves korában elhozzák a bálra, amit most teljesítettek. Hozzátette a bál hangulata és a különleges, finom ételek is elnyerték a tetszését.

A komáromi Szép Csenge lett a második udvarhölgy. Idén Komárom Balatonfüred testvérvárosa, így a fiatal hölgy a város meghívására érkezett a rendezvényre. A lány ősztől a fővárosban tanul kommunikáció szakon. Azt mondta: jól érezte magát az Anna-bálon, sokat táncolt. Az összegyűlt tömeg előtt úgy fogalmazott: egyszer az életben mindenkinek el kell jönnie a bálra.

A bemutatkozás végén az ifjú hölgyek sétakocsikázásra indultak a városban, melyet szintén nagy érdeklődés kísért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!