Hírek

2015.07.30. 06:51

Ismét járható a 71-es számú főút (frissített)

Két személyautó ütközött össze az érintett szakaszon.

Heffler Péter

Összeütközött két személyautó csütörtök reggel Veszprém megyében, a 71-es számú főút Balatonfüred és Tihany közötti szakaszán. A helyszínre percek alatt kiérkeztek a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó berendezés segítségével megkezdték az egyik járműbe beszorult sérült kiszabadítását. Elsődleges információink szerint a balesetnek egy súlyos és egy könnyebb sérültje volt. Előbbit mentőhelikopterrel szállították a veszprémi kórházba, közölte a veszprémi mentőszolgálat.

A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, egyik olvasónk pedig jelezte, hogy visszafordítják a forgalmat Aszófő felé.

11:00 Ismét járható a 71-es számú főút. A baleseti helyszínelés véget ért, a forgalom ismét zavartalan a főútvonalon. A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!