Kiszámítható kamatok - Szerződés a tapolcai vállalkozásokat segítő hitelprogramról

2017. augusztus 09., 08:30 szerző: Tóth B. Zsuzsa fotós: Tóth B. Zsuzsa
komment
TAPOLCA - A helyi vállalkozásokat segítő hitelprogramról szóló szerződést írták alá a hivatalosan most átadott Tapolcai Vállalkozói Tanácsadó Irodában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal együttműködésben megvalósult Tapolcai Mikrovállalkozások Kamattámogatási Program kedvezményezettjei a helyi székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikrovállalkozások.

Az önkormányzat a szektor foglalkoztatási stabilitásának biztosítása, a működés biztonsága, a fejlesztési, beruházási lehetőségek bővítése érdekében segít a mikrovállalkozásoknak azzal, hogy számukra is elérhetővé teszi a kiszámítható kamatterhekkel bíró hitelkonstrukciókat.

A tapolcai képviselő-testület által létrehozott költségvetési alap a 2018-2021 közötti időszakra évi öt-ötmillió forintos keretösszeget engedélyez, az idei év hátralévő hónapjaira arányos keretet biztosít a kamattámogatási program keretében létrejött hitelügyletek kamattámogatására.

Az erről szóló szerződést írta alá Szekfü Tibor, a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója és Dobó Zoltán polgármester a hivatalosan most átadott Vállalkozói Tanácsadó Irodában, a Kossuth utca 1. szám alatt.

A helyiség kialakítása a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány koordinációjával, a helyi önkormányzat és az Egészséges Tapolca, Egészséges Gazdaság projekt támogatásával jött létre, hogy a vállalkozók könnyebben hozzájussanak minden, számukra hasznos, hitelekkel, pályázatokkal és egyebekkel kapcsolatos információhoz, szolgáltatáshoz.

Tóth B. Zsuzsa

2017. augusztus 09., 08:30 szerző: Tóth B. Zsuzsa fotós: Tóth B. Zsuzsa

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...