Péksüteményt és teát kaptak a bringások Tapolcán

2017. május 04., 09:45 szerző: Tóth B. Zsuzsa
komment
Tapolca - Örömmel fogadták el a friss péksüteményt és a meleg teát a munkába induló kerékpárosok a bringás reggelin a hűvös időben.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Tegyünk a Földünkért országos rendezvénysorozathoz a város idén is csatlakozott, ahogy immár több, mint tíz éve teszik. Annak keretében a Tapolca Kft., a Csermák József Rendezvénycsarnok munkatársai várták a már reggel hétkor a munkába és iskolába kerékpárosokat a Köztársaság téren friss péksüteménnyel. Többen éjszakai műszakból kerekeztek hazafelé, mások álmosan tekertek dolgozni, iskolába, óvodába otthonról, de a kedves invitálást mindenki elfogadta, jól esett megállni pár falatra és néhány szó erejéig.

Czeglédi Dávid rollerrel érkezett óvodába menet, édesanyjával és testvérével fogadta el a kakaós csigát Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A Szent Erzsébet Óvodába igyekvők csoportosan érkeztek biciklikkel, rollerekkel, de a felnőttek is felkapták fejüket a zeneszóra és tettek egy kanyart a péksüteményes sátorhoz. A reggelit a helyi vállalkozók egy része felajánlotta, mások kedvezményes áron biztosították. A szervezők sajtos, kakaós csigával, pogácsával vártak mindenkit. A Tegyünk a Földünkért program keretében május 19-én 17 órakor családi kerékpártúrára várnak mindenkit a szervezők. A Köztársaság térről indul a túra, a diszeli Csobánc művelődési házban, a falukemencénél minden kerekezőt vendégül látnak, majd visszaindul a túra a tíz kilométeres távon. Június kilencedikén 18 órakor a Gördülj velünk! programban kerékpáros és rolleres ügyességi versenyen méretnek meg az óvodások, alsó és felső tagozatos iskolások, valamint a felnőttek a Csermák József Rendezvénycsarnok parkolójában.

Tóth B. Zsuzsa

2017. május 04., 09:45 szerző: Tóth B. Zsuzsa

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...