Hírek

2017.07.24. 12:00

Kabátot lopott egy szórakozóhelyen

Ajka - Az Ajkai Járási Ügyészség két rendbeli lopás vétsége miatt emelt vádat egy 22 éves férfival szemben, aki 2017. január végén az egyik ajkai szórakozóhelyről kabátot lopott, melyben iratok és egy gépkocsi indítókulcs is volt, közölte Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.

Napló-információ

A vádlott a kora hajnali órákban egy szék háttámláján látta meg a télikabátot, s azt magával vitte. A kabátban a személyes okmányok mellett darts készlet, sapka, kesztyű és különböző kulcsok voltak, melyek eltulajdonításával a sértettnek összesen mintegy 30.000 forintos kára keletkezett. A vádlott ezeken túl egy 60.000 forint értékű gépkocsi kulcsot is elvitt a kabáttal együtt, amely azonban nem a sértett, hanem harmadik személy tulajdona volt. A vádlott végül az eltulajdonított irattartót és a benne lévő okmányokat – a vezetői engedély kivételével – egy másik ajkai szórakozóhelyen a sértettnek visszaadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!