Szombaton lezárják a völgyhidat Veszprémben (Frissítve)

2017. augusztus 11., 14:04 forrás: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
komment
Délelőtt 11 órától, előreláthatólag fél óra időtartamban a veszprémi völgyhíd (Viadukt) teljes szélességében lezárásra kerül.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a katasztrófavédelem kezdeményezésére teljes szélességében lezárja Veszprémben, a Szent István Völgyhidat augusztus 12-én, 11 órától 11 óra 30 percig. A közlekedők a Pápai út felől az Eszterházy Antal utca – Jókai Mór utca útvonalon közelíthetik meg a belvárost, míg az Óvári Ferenc utca felől érkezők a Toborzó utca – Jókai Mór utca – Szent István utca – Táncsics Mihály utca útvonalon érhetik el a Pápai utat. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A lezárásra egy fotózás miatt kerül sor. Az elmúlt évben Veszprém megye több új tűzoltógépjárművel, valamint speciális szerrel is gazdagodott. Ezzel a járműpark fejlesztéssel a megye mentő-tűzvédelme nagymértékben javult, illetve a lakosság biztonsága erősödött. Megértésüket köszönjük!

2017. augusztus 11., 14:04 forrás: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...