Hírek

2017.08.10. 12:54

Szombaton lezárják a völgyhidat Veszprémben (Frissítve)

Délelőtt 11 órától, előreláthatólag fél óra időtartamban a veszprémi völgyhíd (Viadukt) teljes szélességében lezárásra kerül.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a katasztrófavédelem kezdeményezésére teljes szélességében lezárja Veszprémben, a Szent István Völgyhidat augusztus 12-én, 11 órától 11 óra 30 percig. A közlekedők a Pápai út felől az Eszterházy Antal utca – Jókai Mór utca útvonalon közelíthetik meg a belvárost, míg az Óvári Ferenc utca felől érkezők a Toborzó utca – Jókai Mór utca – Szent István utca – Táncsics Mihály utca útvonalon érhetik el a Pápai utat. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A lezárásra egy fotózás miatt kerül sor. Az elmúlt évben Veszprém megye több új tűzoltógépjárművel, valamint speciális szerrel is gazdagodott. Ezzel a járműpark fejlesztéssel a megye mentő-tűzvédelme nagymértékben javult, illetve a lakosság biztonsága erősödött. Megértésüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!