Hírek

2016.08.09. 14:25

Szív Tüskevár egén

Tüskevár – Különleges produkciókat csábítottak a településre, amelyeket hálás szívvel fogadott a közönség. Molnár Levente polgármester ismét kitett magáért és a faluért.

Penk Tímea

Traktoros, motoros és terepjárós attrakciók után ebéddel várták a vendégeket, majd a Shotokan karatebemutatón harci fogások és téglák szétütése állította el a közönség lélegzetét. A rendezvény csúcspontjaként egy égi bemutatót láttak a vendégek. Veres Zoltán Műrepülő Európabajnok különleges figurákat festett a levegőbe. Járműve füstjével rajzolt szívvel köszöntötte  a tüskevári rajongóit.

A Nemzeti Lovas Színház Pintér Tibor főszereplésével mutatta be a Rockoperák lóhátról című előadását, majd Besenyő Pista Spirit Band műsora után lovagi tornát láthatott a közönség. A motoros Mókus streetfighter showja veszélyes és látványos előadása után a Lökd meg a kecskét című műsor szórakoztatta a közönséget. Este Volt egyszer egy táncdalfesztivál elnevezésű mulatságon szórakoztak a vendégek, a tűzijáték és a tüzes lovas show után Szombat esti rázd néven szervezett bulit Roland.

Az egész napos rendezvényen agyagozás, korongozás, magyar jurta sátor, arcfestés, csillámtetoválás, party vonat, pónicikli, forgó kotró, trambulin, csúszda, ugráló, légvár, népi ügyességi játékok, vízivilág, lufibohóc, íjászat, lövészet és egyéb szórakoztató programok várták a szép számú közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!