Hírek

2016.10.19. 13:06

Szerelők sincsenek már...

Ha elromlik valamink, inkább megjavíttatjuk először, mint hogy újat vegyünk. De mit tud csinálni az ember, ha sem a régit megjavítani nem tudják, sem az újat beüzemelni?

Piltman-Horváth Barbara

Egy olvasónk vetett fel egy érdekes témát. Nemrégiben új gáztűzhelyet vásárolt, aminek nagyon örült, hisz mint mondta, nagyon szeret főzni. A régi már elkopott, nem úgy üzemelt, ahogy kellett volna, takarékoskodott is, így megengedhette, hogy ne javíttassa a készüléket, inkább újat vásároljon.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a készülék megvásárlásakor megkereste a beüzemeléssel foglalkozó céget, mikor tudna menni hozzá egy szerelő, bekötni a tűzhelyet. Ekkor jött a fekete leves.

- A kedves hölgy a vonal másik oldalán azt mondta, a holnapi napon mindenképp hívni fog egy szerelő - mondta az olvasó. Csakhogy a szakember nem jelentkezett. Egy telefonhívást követően újfent ezt az ígéretet kapta, ám amikor ekkor sem jelentkezett a szaki, olvasónk is felkészültebben telefonált. - Kértem egy konkrét időpontot, hogy mikor jönnek, mert a szerelővel nem tudok egyeztetni - mondta. -Végül szeptember végén megállapodtunk október 28-ban.

Tényleg egy tűzhely beszerelésére is egy hónapot kell várni? Olvasónknak ezúttal annyiban szerencséje volt, hogy addig a régit tudja használni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!