Hírek

2016.08.31. 13:10

Szappanbuborékok - Családi napot szerveztek a Veszprémvölgyben

Veszprém - Játékos programok, bemutatók, koncertek várták a családokat a Kolostorok és kertek rendezvénytéren.

Balla Emőke

Az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ évek óta június és augusztus végén szervez családi napot a Veszprémvölgyben. A hagyományos játékos, vidám, szórakoztató programnak minden alkalommal nagy sikere van.

A Furgangos csudavilág - játékos tudomány játszótereken közel százfél eszközt, játékot (ügyességfejlesztő szerkezetek, ördögi lakatok, kirakók, építő játékok, népi játékok) próbálhattak ki a látogatók. Műsort adott az Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesület, majd a Buborék együttes interaktív koncertje szórakoztatta a közönséget.

A Buborék együttes interaktív koncert-showját rengeteg tánc, zene, humor és sok-sok szappanbuborék jellemezte. A kicsik élvezték a programot  Fotó: Pesthy Márton

A 2005-ben alakult Buborék együttes tagjai számára a játék és a móka lételem. Fellépéseiken a szülők és gyerekek együtt táncolnak, számolnak, vonatoznak és énekelnek. A zenekar saját szerzeményű gyermekdalai szórakoztatóak, zeneileg is magas színvonalúak. A saját szerzeményű, mókás és bohókás dalok, a lüktető muzsika és az előadók lankadatlan jókedve a veszprémi családokat is magával ragadta; a játékos, mókás interaktív koncertnek sokan voltak részesei. Az együttes nevéhez illően hatalmas szappanbuborékok kísérték a produkciót, a legkisebbek is lelkesen álltak be buborékot fújni.

A családi napon a ByTheWay, az egyik tehetségkutató negyedik szériájának sikercsapata is fellépett   Fotó: Pesthy Márton

A családi napot a népszerű fiúegyüttes, a ByTheWay koncertje zárta. Az együttes a a 2013-as tehetségkutató második helyezettje volt, egyben a verseny legsikeresebb csapata. A ByTheWay ma is sokak kedvence, Feng Ya Ou Ferenc, Szikszai Péter és Vavra Bence fellépését a veszprémiek is élvezték. A családi napon a gyerekek légvárban ugrálhattak, csillámtetoválást és arcfestést kérhettek, de fogyott az üdítő és a fagyi is. Kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!