Hírek

2016.10.17. 18:18

Súlyosan megsérült a motoros

Berhida - Befejezte a baleset ügyében indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság, közölte Orosz Katalin megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

A nyomozóhatóság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy várpalotai férfival szemben.

Az eset Berhidán történt, ahol 2016. május 29-én 10 órakor a Lakath János utcából érkező személygépkocsi vezetője az „Állj! Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező, a Veszprémi úton közlekedő motorkerékpárosnak, ennek következtében összeütköztek. A balesetben a 35 éves motoros férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban befejezte a nyomozást a gyanúsított 25 éves férfival szemben és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!