Hírek

2017.06.30. 15:50

Kalandok féláron a Sobriban - Népszerű volt a megyekártyás akció!

Kislőd – Sokan éltek a lehetőséggel és kipróbálták a kislődi Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark játékait június 30.-án, pénteken. A megyekártyás akciósorozat Veszprém megyei első állomására szép számmal érkeztek más megyékből is a Pannon Lapok Társasága napilapjainak előfizetői közül.

Molnár Sándor

A Fejér Megyei Hírlap előfizetőjeként érkezett a kalandparkba Balogh Csaba és családja Sárszentmihályról. A közösségi portálon olvastak az extra kedvezményes lehetőségről, amelynek köszönhetően kilencezer forintot spóroltak meg a belépéskor. Jónak tartják a lehetőséget, hogy féláron jöhettek be az élményparkba. A bobot már kipróbálták, amikor találkoztunk és haladtak szépen sorban a különböző kalandok felé. Az is megtudtam, hogy anya a legbátrabb a családban, a három éves Betta és a 11 éves Emília még félősek egy picit.

A veszprémi Hencz Viktória a Naplóban és a közösségi portálon is olvasott a Megyekártyás nap lehetőségéről. Garantált volt, hogy eljönnek ma Kislődre, mert kedvezőnek találták az akciót. Az anyuka, aki a nagymamával és két kislányával, Adéllal és Eszterrel érkezett, elmesélte, hogy szívesen járnak ilyen helyekre külföldön és belföldön egyaránt.

Balogh Csaba feleségével és két kislányával érkezett Sárszentmihályról

Örülnének neki, ha többször lenne ilyen akció, mert amit most megtakarítottak a belépőkön, azt Sobri bankókra, illetve ennivalóra költötték, és ez nagy segítség a családnak. Két órát már eltöltöttek a parkban, sok játékot ki is próbáltak. A terv az, hogy a következő két órában felfedezik a vízi játékokat is. A lányoknak nagyon tetszik, hogy sok dolgot többször is kipróbálhatnak, és hogy nem kell sokáig sorban állni, mert gyorsan halad a sor, és mint tudjuk a gyerekek türelmetlenek.

A veszprémi Hencz Viktória a nagymamával és két kislányával Adéllal és Eszterrel érkezett a kalandparkba

Zubor Adrián a Vas Népe előfizetőjeként, Szombathelyről érkezett harmadmagával a Sobri Parkba. A hirdetésre, hogy kedvezményes nap van a megyekártyásoknak, anyukája hívta fel a figyelmét. Kedvesével és két kislánnyal jöttek az élményparkba. Bár tervezték már korábban is, most az akciónak volt köszönhető, hogy első alkalommal ellátogattak ide. Kellemes meglepetésként érte őket, hogy több minden van itt, mint amire számítottak.

Zubor Adrián és a lányok Szombathelyről. Utóbbiak a hófánkokat is kipróbálták

A játékokat inkább csak a gyerekek próbálták ki és Adrián sajnálkozva mondta el, hogy az ő gyerekkorában még nem voltak ilyen jó lehetőségek, pedig ennyi idősen, mint most a lányok, szívesen kipróbálta volna őket.

Jáger Balázs az élménypark ügyvezetője nagyon eredményesnek értékelte a napot.

– Azt láttam, hogy megyeszerte és a megyén túlról is, nagyon sok család és vendég érkezett a kedvezmény hatására, akik úgy gondolom, hogy jól is érezték magukat. Az időjárás is ideális volt. Azt tapasztaltam, hogy nagyon jó hangulatban, nagyon sokan és nagyon sokat játszottak a kalandpark játékaival és önfeledten élvezték a vizes és egyéb játékokat.

Az ilyen jellegű kezdeményezéseknek akkor van igazán értelme, ha egy rendszeresség alakul ki belőle és évről-évre folyamatosan meg tudjuk ismételni, ezáltal egy már meglévő vendégkört törzsvendégként tudunk majd viszont látni a parkban – fogalmazott a tulajdonos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!