Hírek

2017.06.08. 08:22

Féktisztító folyadékot fújtak a poharába - Rossz tréfa volt!

Nemesvámos – Vádemelési javaslattal zártak le a napokban a veszprémi rendőrök egy súlyos testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást.

Napló információ

Egy háromtagú baráti társaság tagjai rendszeresen élcelődtek egymással, közülük a 23 éves mezőszentgyörgyi és a 20 éves veszprémi nő március 1-jén Nemesvámoson azzal akarta megviccelni férfi ismerősüket, hogy számukra ismeretlen hatású féktisztító folyadékot fújtak egy szórópalackból a férfi poharának aljára.

Később a sértett vizet ivott ebből, így a folyadék összekeveredett a rátöltött vízzel. A férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos belső sérüléseket szenvedett, állapota kórházi ellátást igényelt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a K. Alexandrával és K. Roxánával szemben lefolytatott nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek – közölte Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!