Hírek

2016.09.22. 05:42

Riadalom az éjszakában: melléképület és családi ház égett

Dudar - Tűz keletkezett egy negyven négyzetméteres melléképületnél csütörtökön hajnalban eddig ismeretlen okból Dudaron, közölte Helt Ákos a veszprémi katasztrófavédelem munkatársa.

Kovács Erika

Tájékoztatójából kiderült továbbá, a lángok átterjedtek az épület melletti 160 négyzetméteres családi házra is, ahol a tetőszerkezet és több mellékhelyiség is lángra kapott. Az oltást a zirci önkormányzati tűzoltók, majd a veszprémi, győri, pápai és pétfürdői  tűzoltók végezték,  akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A tűzoltók öt vízsugárral, több oldalról, megfeszített munkával oltották el a tüzet, majd átvizsgálták az épületet.

Horváth István megyei mentésvezetőtől megtudtuk, szerencsére nem sérült meg senki.

Kerestük Tóth Edina Kittit, a település polgármesterét, aki elmondta, egy többgyermekes család otthonánál történt az eset, ami rendkívüli módon megviselte őket, a szülők átmenetileg önkormányzati lakásba költöznek,  gyerekek meg tudomása szerint egy baráti családhoz, amíg otthonuk helyre nem áll.

Címkék#Dudar#tűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!