Hírek

2015.05.01. 13:10

Retró majális a parkerdőben

Várpalota – A Cseri-parkerdőben idén is a retró jegyében telik a majális, az egész napos programsorozatra több ezren látogattak ki a városból és térségéből.

Szabó Péter Dániel

Több évtizedes hagyomány Várpalotán, hogy május 1-jén a régi majálisokat idézve körhinta, céllövölde, kirakodóvásár, sör, virsli és persze kiváló hangulat várja a látogatókat a parkerdőben. Az idén sem volt másképp, már délelőtt alig lehetett parkolóhelyet találni a város határában fekvő terület környékén, noha több helyszínről is ingyenes buszjáratok szállították az embereket. A már péntek délelőtt több ezren látogattak ki a majálisra, ahol délelőtt tíz órától színpadi programokat is láthatott a nagyérdemű. A sort a gyermekeknek muzsikáló Apacuka zenekar kezdte, akik fülbemászó dalaikkal nagy sikert arattak, s tucatnyi várpalotai kisgyermeket a színpadon is megtáncoltattak. Aztán jöttek a helyi kulturális csoportok. Nagy tapsot kapott az April S.S. tánciskola, a Bányász Fúvószenekar, a Flash Dance tánccsoport, a Crystal Fitness SE, illetve a VBSK kyokushin karate szakosztálya. Sztárvendégként délután háromtól a Fluor Tomit is a soraiban tudó Wellhello zenekar ad élő koncertet, majd utánuk a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió, az Aerofit aerobik csoport, a Dance Action tánccsoport és a DSE Unió csapata lép majd színpadra. Este a Koktél Band Énekegyüttes celebrál majd minden bizonnyal emlékezetes retró partit a Cseri-parkerdőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!