Hírek

2017.04.27. 10:21

Molnár Zoltán, a sümegi rendőrőrs munkatársa lett az év körzeti megbízottja

Sümeg – Szakterületén huzamosabb időn át nyújtott kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként 2017. év körzeti megbízottja elismerést vett át Molnár Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós a rendőrség napja alkalmából rendezett ünnepségen Budapesten.

Tisler Anna

Az elismerést, egy oklevelet és egy, a rendőrség címerével ellátott arany pecsétgyűrűt Papp Károly rendőr altábornagy adta át.

Molnár Zoltán, a sümegi rendőrőrs munkatársa, Gyepükaján, Káptalanfa, Bodorfa és Nemeshany települések körzeti megbízottja, eredményes munkájáért tavaly dísztőrt vehetett át. Számos kitüntetése, elismerése mellett büszke rá, hogy kétszer, a 2012–2013-as és a 2013–2014-es tanévben ő kapta meg Veszprém megye Év iskolarendőre címet.

Molnár Zoltán 1991. január 1-jétől tartozik a rendőrség állományába. Két évig Budapesten a VIII. kerületben szolgált, majd  hazatért szülővárosába, Sümegre, azóta a helyi rendőrőrsön teljesít szolgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!