Hírek

2016.10.17. 08:20

"Ölni akart, hogy szabad legyen az útja?" Gyalogosra támadt a kerékpáros - Küldjön hírt!

Ajkán, szombaton délután a szakadó esőben a férjemmel temetésre igyekeztünk. A gyalogosok részére biztosított útra az autók rendszeresen felcsapták a vizet, ezért néha átléptem a kerékpárútra.

Olvasó

14 óra 45 perckor a Fő utcán a Vízmű mellett haladtam, amikor hátulról a tarkómra hatalmas ütést kaptam. Megszédültem és a kerítésben megkapaszkodva bamba képpel bámultam a világba, mert nem tudtam mi történt. A járókelők közül egy kedves fiatal hölgy és egy fiatalember azonnal odajöttek és kérdezték, hogy jól vagyok-e.

Tőlük kérdeztem meg hogy mi történt, mert én csak egy elsuhanó kerékpárt láttam. Olyan gyorsan történt mindez, hogy a férjem, aki a szakadó eső miatt a gyalogosok útján haladt, esernyőt tartott csak azt látta, hogy én a kerítésbe kapaszkodok, Ő még a kerékpárost sem látta. A segítségemre siető két fiatal, akik szemtanúi voltak az estnek mondták, hogy a biciklis a bal kezével hatalmasat ütött a tarkómra. Most itt ülök a gép előtt fájó fejjel és elkeseredett gondolatokkal.

Vajon ennek a kerékpárosnak miért voltam ennyire útjában? Ölni akart, hogy szabad útja legyen? Vagy csak ki akarta próbálni azt, hogy mi történik, ha valakit leüt? Vagy a gyilkos ösztöne vitte erre a tettre. Minden esetre mivel nem tudom ki ö, csak annyit tehetek, hogy leírom a velem történteket és ezzel felhívom a figyelmet arra, hogy a kerékpárút VESZÉLYES, mert van olyan elmebeteg, aki képes arra, hogy mást ott leüssön!

 

 

Bakonyi Zoltánné

 

 

Küldjön HÍRT Ön is! Ossza meg aktuális információit a veol.hu-n!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!