Nyolc gyereket vittek a rendőrségre

2017. június 08., 14:25 szerző: Penk Tímea
komment
DEVECSER A nagyalásonyi, a kertai, a tüskevári, a devecseri és a noszlopi általános iskolába járó gyermekek kaptak elismerést a rendőröktől rajzpályázat díjkiosztóján.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Devecseri Rendőrőrs parancsnoka, Bakos András rendőr alezredes köszöntötte a vendégeket. Elmondta, hogy a járás általános iskolás diákjai összesen 92 rajzot készítettek a biztonságos kerékpározásról. Szoboszlai Tibor rendőr alezredes, ajkai rendőrkapitány mindig örömmel figyeli a rajzpályázatot, amely a gyermekek biztonságát, egészségét szolgálja. Kovács László devecseri alpolgármester a rendőrségnek köszönte meg a kezdeményezést, hiszen aktuális témamegjelöléseikkel a gyermekek és az egyenruhások közötti bizalmat is építik.

Szoboszlai Tibor az első helyezetteknek adta át a díjakat: alsó tagozaton a kertai Kovács Ábel Istvánnak, felső tagozaton a devecseri iskolába járó Orsós Patríciának. A második helyezetteket Kovács László köszöntötte: az alsós Szabó Mirellát és a felsős Erdősi Dorinát. A pályázat harmadik helyezettjeinek Mayer Gábor, a devecseri iskola igazgatója adta át a díjakat: az alsó tagozatos Vass Gergőnek és a felső tagozatos Fuchs Milánnak. Őrsparancsnoki különdíjban részesült az alsós Forgács Ricárdó és a felsős Farkas Ágnes.

A díjátadó után a gyermekek megnézték a devecseri rendőrség épületét, különösen az előállító helyiség tetszett nekik, majd két körzeti megbízottal, Zabó Tamás rendőr főtörzsőrmesterrel és Nagy Sándor rendőr zászlóssal a székpusztai halastóra és a magyarpolányi kálváriára kirándultak.

Penk Tímea

2017. június 08., 14:25 szerző: Penk Tímea

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...