Hírek

2017.03.28. 13:01

Rabszolgaként tartott, és szexre kényszerített férfiakat a veszprémi bűnöző

Veszprém - Jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélték azt a 47 éves vádlottat, aki két férfit is csicskáztatott, egyiküket szexre kényszerítette.

Mátételki András

A Veszprémi Járásbíróság korábban azt állapította meg, hogy a veszprémi B. Tibor még 2011 végén fenyegetéssel arra kényszerítette  K. P.-t, hogy legyen a lakótársa a vasútállomás melletti erdőben épített "bungijában". Áldozatát a végtelenségig kihasználta: mindenféle házi munkát vele végeztetett el, s ráparancsolt, hogy engedélye nélkül sehová nem mehet. Egyszer azzal állt elő a vádlott, hogy nem tudja, szerelmes-e belé a lakótársa. A gyöngéd érzelmek helyett úgy bánt a csicskájával, mint más a kutyájával.

A szerencsétlen férfinek többször is ki kellett elégíteni orálisan a vádlottat. A sok évvel korábban fajtalanságért 7 év fegyházra ítélt vádlott más módon is szexre kényszerítette áldozatát még akkor is, amikor "partnerének" egészségügyi problémái voltak. Az együtt töltött három hónap alatt közel tizenötször szexelt áldozatával B. Tibor. Mivel tartott attól, hogy "asszonya" egyszer majd keret old, ezért megfenyegette:" Nagy az erdő, elférsz benne!"

Egy másik hajléktalannal is úgy bánt, mint a kutyájával, túl azon, hogy vele is elvégeztette az összes házi munkát. Egyszer ezt a férfit úgy túletette az ágy mellé, a földre tett étellel, hogy az illető rosszul lett. Máskor megverte, illetve belerúgott, mert egy viccén nevetni mert. Jobbnak látta, ha nem ellenszegül a kegyetlenkedő vádlottal, mert a börtönből jól ismerte... Őt is megfenyegette, ha nem végzi el rendesen  a házkörüli munkákat, elássa az erdőben...

A Veszprémi Járásbíróság B. Tibort személyi szabadság megsértésének bűntette, folytatólagosan elkövetett kényszerítés és szemérem elleni erőszak bűntette miatt, mint erőszakos többszörös visszaesőt, halmazati büntetésül négy év három hónap fegyházra ítélte úgy, hogy a férfi feltételes szabadságra nem bocsátható.

Fellebbezés után az ügy a Veszprémi Törvényszékre, László Krisztina tanácsa elé  került, ahol a vádlott kérésére zárt tárgyalást rendeltek el. Újabb tanuk meghallgatása után megszületett a jogerős döntés: B. Tibort nyolc év fegyházbüntetéssel sújtották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!