Rablás egy veszprémi társasházban

2017. április 19., 19:15 szerző: Napló információ
komment
Veszprém - A veszprémi rendőrök elfogtak két helyi férfit, akik veréssel fenyegették meg a sértettet, ha nem ad nekik pénzt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

2017. február 11-én délután jelent meg két férfi egy veszprémi társasházban, akik veréssel fenyegetőzve több ezer forintot követeltek tőle. A sértett készpénzt nem tudott adni, ezért támadói elvitték lakásából a közel ötezer forint értékű DVD-lejátszóját. Az ügyben a Veszprémi Rendőrkapitányság rablás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A nyomozás eredményeként a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetőjét, a 28 éves L. Zoltánt február 16-án, társát, a 25 éves P. Róbertet április 17-én fogták el és hallgatták ki a rendőrök gyanúsítottként, mindkettejüket őrizetbe vették.

A két veszprémi férfi ellen rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon - tájékoztatta lapunkat Orosz Katalin rendőr őrnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Napló információ

2017. április 19., 19:15 szerző: Napló információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...