Hírek

2017.02.18. 14:01

Programtipp - Téli esték Révfülöpön, fürdőzés a Balatonban

Jövő szombatig rengeteg programot ajánlunk.

Napló-információ

február 19., vasárnap

AJKA: Kórusok farsangi hangversenye 16 órakor a művelődési központban. 

BALATONFÜRED: Arácsi karnevál 15 órától a Kutas Árpád-emlékparktól a Hősök terére.

február 20., hétfő

VESZPRÉM: Dr. Reisinger János irodalomtörténész Wittenbergtől Wormsig című előadása 15 órakor a levéltár dísztermében.

AJKA: Nyugdíjas szabadegyetem - Nardai Anita pékmester Liszttől a kenyérig című előadása 15 órakor a művelődési központban.

ALSÓÖRS: M. Tóth Antal zenés előadása 16 órától az Eötvös Károly Művelődési Házban.

BALATONFÜRED: Bosnyák Viktória író Tündérboszorkány című előadása 10 órakor a Lipták Gábor Városi Könyvtár gyermekkönyvtárában.

RÉVFÜLÖP: XXVII. Révfülöpi téli esték 20-25-én az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban.Darvas Miklós olimpikon, világbajnok A révfülöpi iskolából a kajak-kenu sport trónjára - Deutsch Mikitől Darvas Miklósig című előadása 17 órakor az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban.

február 21., kedd

VESZPRÉM: Nadi Berett (Szigeti Bernadett) Color című kiállításának megnyitója 18 órakor a Pannon Egyetem B épületének aulájában.

BALATONFÜRED: Dániel András író a gyerekkönyvtár vendége 14 órakor a Lipták Gábor Városi Könyvtárban.

RÉVFÜLÖP: Dr. Takács Andrea infektológus és belgyógyász szakorvos Májbetegségekről közérthetően című előadása 17 órakor az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban.

február 22., szerda

VESZPRÉM: Turek Miklós színművész Pokolbéli világnéző Faludy Györggyel című előadása 15.30 órakor a Pannon Egyetem E kamarában.Zenei Klub 16.30-kor az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban.

BALATONALMÁDI: Szülői klub - Duró Zsuzsa: Tehetséges gyerekekről mindenkinek - könyvbemutató beszélgetés 16-kor a Pannóniában.

LOVAS: Dr. Tihanyi László belgyógyász, kardiológus előadása - Rendhagyó beszélgetés a borról 18 órakor a faluház nagytermében.

NAGYVÁZSONY: Közéleti Kávéház Márfi Gyula érsekkel és Porga Gyula veszprémi polgármesterrel 18 órakor a Reményi Antal Rendezvényházban.

RÉVFÜLÖP: Dr. Sümegi Pál tanszékvezető egyetemi tanár Vaskori időkapszula a Dunántúlon - egy régészeti kincs felderítése és értelmezése című előadása 17 órakor az Ordass Lajos központban.

február 23., csütörtök

VESZPRÉM: Magasházi Virág Japánba mentem című előadása 16.30-kor az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban.
Mindentudó ház - Futó János geológus A világvándor Bakony című előadása 18 órakor a VMK kamaratermében.

AJKA: A Magyar-Finn Baráti Egyesület filmvetítéssel egybekötött rendezvénye 17 órakor a művelődési központ klubtermében.

RÉVFÜLÖP: Dr. Hafenscher Károly evangélikus lelkész, miniszteri biztos A reformáció és a magyar kultúra című előadása 17 órakor az Ordass Lajos központban.

február 24., péntek

VESZPRÉM: Dr. Eőry Ajándok A hagyományos keleti orvoslás című előadása 18.30 órakor a Padányiban.

ALSÓÖRS: Keresztény bál 18 órakor az alsóörsi Eötvös Károly művelődési házban.

BALATONALMÁDI: Emlékezés a kommunista diktatúrák áldozataira 17.30 órakor a Pannóniában.

RÉVFÜLÖP: Héder Barna sportigazgató Kívül-belül olimpia című előadása 17 órakor az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban.

február 25., szombat

VESZPRÉM: Szent Korona-konferencia - Vesztergám Miklós Az első lépcsőfok a Szent Korona-tanhoz című előadása 14 órakor, Regenye Csaba Szent István jelentősége - a koronákról röviden című előadása 15.20 órától, Csomor Lajos Őfelsége a Szent Korona misztériuma és törvényei című előadása 16.30 órakor a Padányiban.

BALATONALMÁDI: VI. Almádi disznótor és téltemető: 8 órától disznóvágás, 15 órától mulatság, majd fürdőzés a Balatonban Schirilla György-gyel a Wesselényi strandon.Megemlékezés a kommunista diktatúrák áldozatairól 18 órakor a Pannóniában.

PÁPA: A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából megemlékezés 18 órakor a Sulyok Dezső-szobornál.

VÁRPALOTA: A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából tartanak minikonferenciát 15 órakor a Faller Jenő Szakképző Iskola aulájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!