Hírek

2015.11.24. 11:24

Polgárőrök elismerése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója elismerte a balatonkenesei polgárőrök munkáját.

A Balatonkenesei Polgárőr Egyesület 2015. november 21-i rendezvényen értékelte az elmúlt 25 év tapasztalatait, eredményeit. A rendőrség is elismerte az egyesület munkáját, amit a közös együttműködés során a közbiztonság, a lakosság védelme érdekében végeztek. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság képviseltében Pogány Péter rendőr alezredes, bűnügyi igazgató egy kristályvázát adott át az egyesület elnökének, Ritter Józsefnek, valamint egy dísztőrt Kovács Ernő alapító tagnak.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság és a Balatonkenesei Rendőrőrs nevében Éliás Gábor rendőr őrnagy őrsparancsnok egy kristály bőségszaru ajándékozásával köszönte meg az egyesületi tagok közrendvédelmi tevékenységét. Kovács Zoltán címztes rendőr alezredes, kapitányságvezető-helyettes Rézműves Károly polgárőrnek, kiemelkedő munkája elismeréseképpen, Szent György plakettet adományozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!